Julstök i vårt kök

Igår lagade min familj julmat för första gången, stackars mormor säger jag bara! Men vi får se i morgon hur våran julmat smakar, sen i övermorgon år vi mormors garanterat goda julmat igen.

Sen har jag även varit iväg med familjen och kollat på julklappar, jag r klar med alla mina nu tror jag, men måste slå in dem, ett senare problem!

I fredags var det julavslutning sedan hem till Jenny, där var det livat! Jag har längtat efter en sådan kväll. VI bakade det blev konstigt, vi sjöng SingStar det lät mycket fint, vi spelade Guitar Hero fast på vårt sätt, och vi lekte charader det var roligt, och vi fikade och åt mat det var gott, och det var ett jäkla kackel hela tiden, helt underbart!

men nu tänkte jag lägga in massa bilder, för det känner jag för, se det som en julklapp! 

mamma pappa barn i familjen Knullruffs

vi är bäst, vi har bäst barn!

En kväll jag aldrig vill glömma!

vi gör som vi gör


Sofie kör solo hon!

gissa vad det är på bilden.

Nej, nu får det vara slut på det här, i morgon är det julafton! 


pelle tjock&pelle platt

Idag har jag varit sportig, så nu är jag slutkörd.
I skolan körde jag innebandu med tuperat hår, vi kämpade väl och jag säger en sak till om detta, SE2!

Sedan var det julavslutning på träningen, först plocka fram, sedan kom barnen då skulle vi träna inför uppvisningen, det var kaotiskt, helt kaos faktiskt, men jag gillar barnen.

Sedan var det dags att visa upp för publik, och det gick underbart, alla 20 barnen var duktiga och stog snällt och glatt på sin plats i tablån! Jag kommer sakna dem under julen!

Jag gillar mina acro/jong barn! 

Imorgon är det skolavslutning, en fågel.. nej en julskinka viskade i mitt öra att en viss P wadle ska spela elgitarr, ja hör och häpna!

nu är jag trött, sov gott, i morgon kväll kommer jag vara lycklig!


en vecka kvar till julafton.

Här sitter jag, ett rättskunskapsprov senare,
en historiaredovisning med Ida har jag hunnit med också. 

Nu är det snart jullov, det knns i hela kroppen.
Mitt sinne är fullt av förväntningar. Jag ska komma på saker att göra på lovet.
Jag ska vila upp mig och jag ska skriva kompletteringsuppgifter. 

allt kommer lösa sig, för det har jag planerat, såär det bestämt, så får det bli.
Jag ska ta mig tusan sluta oroa mig,
jag ska följa livet nu, jag kommer försöka styra in på nya vägar,
men om det inte går får jag hitta nya lösningar.

Nu är jag trött på att inte kunna sova,
jag är trött på att inte kunna hålla mig vaken, men inte heller kunna somna.
jag ska inte låta småsaker äta upp mig

och jag ska få en bra skälvkänsla
sluta bry mig om vad andra tycker hela tiden.

Håhåjaja, vad ville jag ha ut av detta inlägget? Jag vet inte, men jag vet att jag ska börja beta av alla små problem nu!

Ha det bra och ta hand om er!
låt oss dansa som galningar och sjunga som om vi faktiskt kunde

snabbfakta om dagen

idag hade jag och Sandra vårat första ungdomskommitte möte, vi har många och stora planer vill jag lova!
men hon är min guru och jag är hennes, vi klarar det, vi varnar varandra när vi tar på oss för mycket.

rättskunskapprov  imorgon, jag kan ingenting, hipp hipp hurra!

snart är det fredag, julavslutning och återträff för DaGang!

Ha det bra, sov så gott!Zzzå himlans trött faktiskt

I natt kunde jag inte somna, all press och alla krav samlades i ett moln över mig. Det var helt enkelt tusen tankar som flög runt i mitt huvud och de lät mig inte sova. Varje gång jag höll på att somna ploppade det fram en ny som ruskade om mig! Hujedamej, kan man gå upp i tid efter detta?
svar: NEJ det kan man inte, jag vaknade av min lillebror 20 över 7, bussen går halv, så jag sprang till bussen.

Snart är det jullov och jag längtar så, för att jag är så slut, stressad 24/7. Huved gör ont, nacken likaså och nu är jag svullen i halsen med. Nu måste jag sluta gnälla dock, men det känns som om snart tippar allt över och jag kommer bara lägga mig för vinden och inte ha kraften att ställa mig igen.

Men dagen i skolan har varit helt okej faktiskt, även om jag varken förstår matten eller ekonomin (två av alla problem som höll mig vaken i natt). På lunchen blev jag på något sätt förste risgrynsgröt upphällare, men det var kul och jag blev erbjuden en praoplats i skolköket, de ni! Jag börjar ju få lite koll på gitarren nu mera också!

nej nu ska jag plugga, tror att jag tar tio över fyra bussen hem sen, take care!
                                            första bra bilden från Foto A.


fjortonde december tjugohundra åtta

Ännu en söndag. Det är en uppsamlingsdag, då man gör allt man skulle gjort under helgen men det hanns aldrig riktigt med. För mig är det plugg och lite städ. 

Det absolut viktigaste jag gör, det är att lyssna på Lars Winnerbäck på högsta volym, jag tror att jag glömt bort exakt hur mycket jag gillar hans musik, fram tills för några dagar sedan, då satte jag på några låtar på iPoden, och jag är fast igen. Ny förälskad  i musiken och texterna på nytt, jag blir så lycklig av dem!

jag håller på att bli galen, av lycka, av frustration, av livet!

Någon som förstår hur jag menar? 

Nej nu ska jag öppna fjortonde luckan och ta mig en chokladbit, lycka till och ha en trevlig söndag!
                                                 


lucia

Nu har jag gjort mycket sedan jag senast skrev något här! jag har varit på styrelsemöte och bakat tigerdrömmar i torsdags.Efter det hade jag en ordentligt träning med barnen, sista gången för denna termin. Nästa torsdag är det julavslutning! 
                                                                     
Igår var det i alla fall fredag. Då var det ett annorlunda men roligt lucia tåg, sedan var det ekonomi, det här med bokslut förstår jag inte! Dagen fortsatte med risgrynsgröt till lunch, sedan engelska med film, sen var det dags för tyska då fick vi bjuda på tigerdrömmar. Sedan satt jag med Bea och hade en trevlig pratstund i soffan, där tappade jag min mobil, detta märkte jag först på bussen, jag fick panik, hoppade av bussen sprang till kolan och hoppades ätt den var där, turen var med mig, eller jag missade i och för sig två bussar. Detta gjorde mig sur, jag köpte gott te på Indiska, de har fantastiska teer. Jag kom hem halv sex, åt sedan gick jag på ett låg och mellanstadie disco. De var min brors klass som höll i det, jag hjälpte dem hålla koll, det var ovanligt!

Idag är det lördag i dag är det lucia, glad lucia! Vi får se vad trettonde luckan för med sig  : )

Ha det bra, och ha en trevlig Lucia!
                                                                    sjuklingstext

Idag är jag hemma och leker sjukling! För jag mår inte så himla bra, feber, ont i huvet, ont i halsen, allmänt förkyld och geografiprov runt hörnet. En dag hemma är ju inte alltid helt fel  faktiskt, jag behövde vila upp mig fick lite extra tid att plugga geografi, men lika mycket som jag behövde vara hemma idg så måste jag gå till skolan i morgon. Torsdagar är den värta dagen, och ett prov i geografi gör inget bättre, jag tycker inte om geografi, och jag får ont i magen bara av tanken, även om jag känner att jag har rätt bra koll på det vi gör nu

tack för att det finns te!

Gårdagen var inte heller helt fel faktiskt, först tomtenatta, jag tänkte handla massa julklappar så blev det dock inte, men men jag är nöjd med det lilla jag köpte. Efter det var det enochenhalv timme kvar tills nästa och sista bussen gick hem. Jag, Bea och Oliwia bestämde oss för att  sätta oss på en stadsbuss in till träningen. det första jag fick höra var "när blev du en brillsnok!?" det var en väldigt givande träning, det vill säga jag hade jeans, så vi låg på en tjockmatta och pratade, retades och kittlades, vad annars ?

Nej nu får ni ha det bra allesammans, själv ska jag återgå  till geografiboken, sen blir det nog lite rättskunskap sen historia kanske

Smarthetstestet!

Nu är det så att jag och sofie är väldigt smarta! Håller du inte med? Överbevisa det! Vi har nämligen kommit på en liten sak, och den som lyckas tolka den lilla "formeln" är minst lika smart som jag och sofie! 

8: ) ---> : ): ---> : )8

does it make any sence? trodde inte det, ingen mer än jag och sofie som klarat detta, så kom igen nu folket tänk logiskt!

fundera lite över livet nu och lycka till!trollbunden

Jag har verkligen inte följt idol, men i dag skickade JennyPennyPonny låtar till mig av Robin B, och de är riktigt bra. Jag har lyssnat på dem så många gånger var, det är verklign inte klokt! Men min slutsats blir, Robin är bra, man kan bli lycklig av musik och det är roligt att reta Ida genom att sjunga "we built this city".

Annars har jag dammat av mitt rum idag, det behövdes vill jag lova. Ska nog damsuga nu med, uschamej det är tråkigt att städa! Sen måste jag nog skriva lite historia med, ojoj söndagar då. 

Ja det är söndag! Jag kanske borde ringa Agnes och Emmy, traditionsenligt! Jag och Agnes har ju lite att planera, vi har stora planer har vi! Men jag vet inte om de är hemliga, kan så vara faktiskt! 

Jaja, nu när jag har glasögon och är lite smartare än innan ska jag lära mig att sluta skriva innan det blir för långt!

Ha det bra nu folket, lycka till med era liv!


efter en vecka som 17 år


Detta inlägget kommer nog försent, väldigt försent, men jag tänkte berätta om min födelsedagshelg, den var fantastisk, sen lite snabinfo om vad som skett mer under min första vecka som 17 åring,

På fredagen bestämde jag med Emma att jag skulle hem till henne och se på idol, så när jag kommer hem tar jag på mig ett par säckiga jeans och gör mig redo för en slappkväll framför TV:n!

När jag kommer dit öppnar Emma dörren, kanske något fnittrigare än valigt, när jag står i hallen och hänger  av mig min jacka hoppar annat trevligt folk fram bakokm hörnet och sjunger "Ja må hon leva" ! Emma och Emmy är myglarna, de hade ordnat mig en överraskningsfest!  Den var massa mysig, och jag tackar er av en väldigt stor del av mitt hjärta!

Sedan var det dags, dagen jag väntat på! Jag väcktes av sjönsång från min kära familj. På kvällen blev huset fullt av trevligt folk. Men till sist var det bara familjen, jag och Agnes och lisa kvar, då kunde man höra våra absolut bästa stämmor sjunga/skrika ABBA-låtar till en av mina presenter, singstar. Det var roligt, vi är allmänt roliga! 
Sedan efter en livlig SMS battle och några avsnitt av Pelle Svanslös gick vi och lade oss. Vår sömn avbröts halv 4 då det var ett gäng galna pojkar på DH som ringde och kontrollerade att jag inte sov, ty råga på allt hade de glömt bort att jag fyllde år, jag säger då det, Bockarna Bruse!

Veckan i skolan har väl varit som vanligt, jag var för ovanlighetens skull på träningen i nyköping på måndagen. På torsdagen visade jag och mina älskade änglar upp vår dans på gympan,  sedan hade jag barnen, jag hade även lånat en systemkamera av skoln så att jag fick några fina bilder på de små liven.


Nu är det fredag, det vill säga helg igen!på  tal om jornötssmör så har jag gått och blivit glasögonorm på senare dagar!


RSS 2.0